Jäsenyys

Stadin Slangi ry:ssä on jäsenii melkein 2400 (30.11.2023). Jäsenille järkätään slangi-iltoi, joroi, mis bändi skulaa, redui  ja muita häppiksii. Bulit tapahtumat, niinku Stadin Friidun ja Stadin Kundin julkistus Stadi-päivänä tai vuoden 2018 fotonäyttely Signen mestat ennen ja nyt antaa muillekki ku vaan jäsenille mahiksen tutustuu stadilaisiin perinteisiin ja Stadin historiaan.

Yhdistyksen jäsenet saa himaansa (tai voi pluggaa ilmaseks netissä) Tsilari-lehden, mis kerrotaan Slangijengin suunnitelmist, julkastaan fotoi ja stoorei tapahtumist, esitellään Stadin mestoi ja kiinnostavii stadilaisii. Tsilari on kans upee mesta, mihin jäsenet voi skrivaa omii stoorei Stadist ja omasta elämäst. Ku jengi pluggaa niitä, ni monille tulee mileen omat skidimuistot.  Tsilari on hyvä väline tallentaa Stadiin ja stadilaisuuteen liittyvii perinteitä. Sehän onki Stadin Slangi ry:n perimmäinen tarkoitus.

Jos sä haluut messiin aktiiviseen yhdistykseen, niin täytä alla oleva jäsenhakemuslomake. Saat bamlaa slangii ja vaikket sitä bonjaiskaan, niin saat silti liittyy jäseneks. Pääasia, että stadilaiset perinteet ja niiden säilyttäminen kiinnostaa sua. Kandee laittaa messiin meiliosote ja rasti ruutuun, ett sulle saa sendaa infoo Slangijengin tapahtumist. Saat sit laskunki meiliin ja yhdistys säästää fyrkkaa, ku ei tartte sendaa etanapostilla. Jos sä oot jo jäsen, mut et oo aiemmin ilmottanu sun meiliosotettas, kandee sendaa se byrooseen: toimisto@stadinslangi.fi.

Jäsenyys ja Tsilari lahjaks

Jos sä haluut antaa Tsilarin vuosikerran (ja jäsenyyden) lahjaks, ni skrivaa kohtaan ”Mistä / keneltä sait idiksen liittyy slangijengiin?” teksti ”Lahjan bungaa” ja sun nimi ja yhteystiedot. Sä voit bungaa byrooseen tai saat laskun 40 kybää. Siihen saat kans snygin lahjakuoren ja vikaks ilmestyneen Tsilarin. Jos haluut vuoden vikan, ni kandee venaa 14.12. asti, ett joulunumba ehtii ilmestyy.
Tarkempii ohjeit on viel tääl: Lahjajäsenyys.

Jäsenhakemus

Jäsenmaksu on 35€/v

  Valitse
  uusi jäsenosoitteen muutos

  ......................................

  Sukunimi (pakollinen)

  Etunimet (pakollinen)

  Osoite (pakollinen)

  Postinumero (pakollinen)

  Postitoimipaikka (pakollinen)

  Puhelin (toivottava)

  Sähköposti (toivottava)

  Äidinkieli
  suomiruotsimuu

  Syntymäaika (muodossa pp.kk.vvvv.), pakollinen)

  Sukupuoli (pakollinen)

  Mistä / keneltä sait idiksen liittyy slangijengiin? Tai lahjan bungaajan nimi ja yhteystiedot

  Olen:

  ........................

  minulle saa lähettää tietoa yhdistyksen tapahtumista sähköpostitse ja tekstiviestein