Toiminta

Tapahtumat

Stadin slangi järkkää bulisti kliffoi tapahtumii. Lähe niihin messiin, tutustut kliffaan jengiin, näät snygei mestoi, pääset tsiigaan ja lysnaan mielenkiintost proggista. Tsiigaa alta, mitä on tulossa.
Ja hiffaa: kaiken järkkäämiseen tarvitaan vapaaehtosii. Jos sua kiinnostas olla messis proggist järkkäämäs, ni sendaa meilii byrooseen: toimisto@stadinslangi.fi tai kerro itestäs vaik hallituksen jäsenille, ku treffaat niitä. Monenlaisii duunaajii tarvitaan – niit, ku osaa skulaa, shungaa, bamlaa, skrivaa, kaataa tsufee, blisaa kamoi, staijaa dörtsillä tai jaksaa roudaa kamoi, kniigoi tai tsöraa niit eri mestoihin fiudella. Tai jos sul on kontaktei mestoihin, mitkä vois kiinnostaa slangijengiläisii, ni ehdota niitä.

Joulukuu

Ma 11.12. klogu 15-17 Pub Angleterres, Freda 47. Shungataan kimpas boltsin päheimpii joulustygei. Messis shungaamassa meidän Bamis, Slangikuoro Ensemble & yllärivirtuooseja.

Su 17.12. klogu 14.00 Snygeimmät joulubiisit Paavalin tsyrkas.

Kirkkoherra Kari Kanala öpnaa tilaisuuden, Slangijengin bamis Hara Saksala bamlaa. Jouluevankeliumin pluggaa slangiks Stadin Kundi (2019) Pertti Salolainen, Matti Reittamo liidaa Slangikuoroo. Stadin tervehdyksen tuo Stadin apulaisporkku Paavo Arhinmäki. Kanttori Hannele Mehtala skulaa ja kimpas shungataan snygeimpii jygelibiisei.

Toimisto

Stadin Slangi ry:n byroo ja Slangilafka on toistaiseksi auki tiistaisin klo 14-17 ja torstaisin klo 15-18. 

Byroos ja netissä on menossa ale.  Tsiikaa Lafkan ale-gamat osastosta. Blisataan  kamoi, mis on bulit alennukset – slumppaa kniigoi femmalla, kybällä tai vaik raitapaita viidelkybäl.

Stadin Slangi ry:n historiaa ja aiempia tapahtumia