Toiminta

Tapahtumat

Joulukuu

Ma 12.12. klo 17. Tsilarin julkkarit Sörkan Ruusus (Pääskylänrinne 3). Tsilarin toimitusjengi on mestoilla ja skoiji läppä flygaa. Iteki saa froogaa, omii älynväläyksii voi sleppaa ilmoille. Frenditki kandee ottaa meggeen, ett ne hiffaa, kuin mageet on bamlaa ja pluggaa slangii. Ja hiffaa vielä tää: Dorkan paprut 9 dilkataan kans Tsilarin julkkareis. Tuu treffaa nyya Dorkaa!

Ma 12.12. klo 18.30 Joulubiisejä shungataan Bruuverissa.

15.12.-23.12. Frelssiksen joulupadat gartsoilla. Slangin hugi Steissillä klogu 9.15-18. Jos haluut messiin, skulaa tai meilaa Slangin byrooseen.

Su 18.12. klo 15.00 Paavalin tsyrkka Snygeimmät Joulubiisit.
Dörtsit öpnataan klogu 14.30. Bamlaamas kirkkoherra Kari Kanala ja Slangin varabamis Soile Tammisto. Pertti Salolainen pluggaa evankeliumin slangiks. Musaa ja shungausta – Tuija Rantalainen, Slangikuoro, jota johtaa Matti Reittamo. Kanttori Sanna-Maarit Hakkarainen säestää kimppashungausta.

Tammikuu

Ti 17.1. klo 15-21.30 Jortsut botskilla. Eckerö Linen miniristeily Länsisatamasta. Marino ja Sunrise skulaa jortsumusaa. Lisäinfoo tulee myöhemmin.

La 21.1. klo 10 Slangin teemapäivä: Stadin slangi – Helsingin oma kieli. Bamlataan slangista, mist se on tullu, mistä slangiks puhutaan, millast musaa slangiks shungataan. Järkätään kimpas Työviksen kans, tsiigaa koko proggis Työviksen saitilta,

Toimisto

Stadin Slangi ry:n byroo ja Slangilafka on toistaiseksi auki tiistaisin ja torstaisin kello 14-17.

Byroos ja netissä on menossa ale.  Tsiikaa Lafkan ale-gamat osastosta. Blisataan  kamoi, mis on bulit alennukset – slumppaa kniigoi femmalla, kybällä tai vaik raitapaita viidelkybäl.

Stadin Slangi ry:n historiaa ja aiempia tapahtumia