Lahjajäsenyys

Jos sä haluut antaa sun frendille tosi snygin lahjan, ni anna sille Stadin Slangin jäsenyys!
Se futaa sillai, et sä sendaat meilin Slangin byrooseen toimisto@stadinslangi.fi tai käyt mestoilla Hämeentie 67 A.
Sä annat lahjan saajan tiedot (voit antaa ne kans nettisaitilla: stadinslangi.fi/Stadin Slangi ry/jäsenyys, alareunas on jäsenlomake.,ja bungaat lahjajäsenyydest 40 egee byroossa tai Slangin tilille, ku saat laskun. Tai anna ees sun frendin nimi. Loput infot se voi antaa sit itekki, ku se vahvistaa jäsenyyden.

Sä saat byroosta tai postitse stailin lahjakuoren näytelehtee varten. Jos sä välttämättä haluut kuoreen Tsilarin numero 6/2023, ni kantsii tsögaa se byroosta vast 14.12. jälkeen. Me voidaan kans sendaa kuori suoraan sun frendille sen osotteeseen. Sun frendin jäsenyys astuu voimaan, ku se ite on ilmottanut Slangin byrooseen (viimestään 15.1.24), ett se haluu olla jäsen ja hallitus on hyväksyny sen. Jos kävis nii, ett sun frendi ei sit bonjaakaa slangin ilosanomaa ja sä oot jo bungannu 40 sen jäsenyydest, saat takas siit jäsenmaksun 35 egee.
Kuoreen sä saat byroosta kans snygin slabarin, mist sun frendi näkee, kuka on antanu sille näin sikamageen lahjan: ens vuonna se saa himaan kuus Tsilarii ja se voi osallistuu kaikkiin Slangijengin pippaloihin. Ku sun frendi ei varmaan haluu, et slangiglaiduus slyyttaa vuoden kuluttuu, sen ei tartte muuta ku bungaa jäsenmaksu, ku se saa laskun vuoden 2025 alussa. Tai tietty sä voit bjuudaa vielä sen lahjalle jatkoo ja bungaa snadin jäsenmaksun sen puolesta.