Bamlaten raflasta bastuun

Slangijengi kuuntelee jäsentensä toiveita ja pyrkii duunaamaan toiminnasta kaikkia kiinnostavaa. Viikon sisällä valloitimme ensin bamlauksella töölöläisen(kuulemma kylläkin Laaksoa) Viisi Penniä kapakan jossa yli 60 slangilaista skruudas maukkaita safkoja ja bamlas tai ainakin nautti toisten bamlaamisesta. Paikan päällä saattoi bongata Lasse Liemolan, Sami Garamin, Maarit Niiniluodon ja tietty meitä Stadin omia kundeja ja gimmoja. Jälleen kerran saatettiin todeta kuinka gimis on Stadi.

slangijengiä tauolla
slangijengiä tauolla

Saman viikon aikana näytimme sakemanneille miten Stadin kundi saunoo. Käynnistimme jäsen Esko Vepsän ehdotuksesta slangibastut sauna Hermannissa Hämeentie 63:ssa. Yhteiset bastutuokiot alkavat olla katoavaa kulttuuria ja se olikin syynä että tähän ideaan tartuimme. Emmehän halua että Hermanni sammuttaa kiukaat vikan kerran ja sitten parutaan ettei enää päästäkään löylyyn. Sattumalta mestaan ilmestyi samaan aikaan tusinan verran sakemanneja ja italiaanoja joten meidän slangimme meinasi hävitä joukkoon vaikka kuinka sjungasimme ”saunan takana,saunan takana…” Pakko oli vetäytyä pieneen taukotilaan bamlaamaan mutta toisaalta saimmehan siten entistä tiiviimmän fiiliksen.

Slangibastuja jäsenhintaan tarjoaa Hermanni jatkossa joka toinen tiistai aina parillisina viikkoinaBamlauskuppilalle etsitään seuraavaa mestaa toukokuulle. Ehdotuksia otetaan vastaan.

Marjut Klinga