Iltamista

Tullaan tutuksi –Frendi iltamat 11.2 Kaisiksessa

Stadin slangi on järkännyt jo useana vuonna Laskiaisjorot ja näillä vesisateilla se ei oikein miellyttänyt porukoita. Päätettiinkin hieman revitellä ja pitää Iltamat. Tuntui kylläkin että moni vakijoraaja jätti tulematta tämän muuttuneen ilmeen pelossa. Siitä huolimatta paikalle oli jo etukäteen luvannut saapua lähes 70 stadilaista ja lisäksi ovesta asteli vielä useita kymmeniä ihan viime hetken uutisoinnin rohkaisemana.

Ilta todellakin aloitettiin perinteisesti sjungaamalla Niin Gimis on Stadi Reittamon Matin johdolla. Sen jälkeen kuitenkin stagen valloitti Jäntin Emma (hallituksen nuorin jäsen) ja kutsui kaikki friidut ja kundit pöydistä sinne eteen ympyrään. Hetken ihmetyksen jälkeen valtaosa olikin ympyrässä jonka jälkeen Emma selitti mitäs seuraavaksi duunataan. Hernepussia heittelemällä toinen  toisilleen jengi oppi tietämään kuka Leena on lempeä ja kuka Maija miellyttävä.

Tämän leikin jälkeen lavalle Emman seuraksi tuli myös viime vuoden hallituksen jäsen Jesper von Hertzen. Jesper oli,luonut pelistään Nähdään kellon alla Kids 15 kyssärin tietovisan johon erikseen valitut 10 ryhmää osallistuivat. Vaikka kyssärit oli luotu peruskouluikäisten voimin oli siellä monta ihan kinkkistäkin kyssäriä. Kisan vinnas lopulta tietty Rööperin pöytä ja yllättäen sitä johtikin bamiksemme Garamin Sami. Jesper jakoi palkinnoiksi heille shampanjapullon coolereita ja risteilylahjakortteja.

Illan aikana oli myös myyty arpoja ja niiden päävoitto Iittalan mehukaadin arvottiin kaikkien arvan ostaneiden kesken ja voitto meni Lakson Jormalle. Jorma toimi illan aikana myös talkoolaisena kuten Salmisen Tuulakin ja Orasmaan Hessu ja Töyräksen Seppo sekä tietty Klingan friidut kolmen eri ikäpolven joukolla. Bulit tänksit kaikille vapaaehtoisille.

Illan aikana julkistettiin myös viime vuoden jäsenhankintaskaban voittajat. Eniten uusia maksunsa bunganneita jäseniä oli hankkinut Kari Varvikko jonka palkintona oli ilmainen jäsenmaksu vuodelle 2016. Kaksi seuraavaa palkintoa olivat risteilylahjakortteja ja ne menivät Jesper von Hertzenille ja  Ewa Rehbinderille.

Näiden ohjelmien jälkeen pääsivät Omat Pojat yhtyeen kundit Sonja friidun kera stagelle ja jortsut pääsivät alkamaan. Lattia täyttyikin heti innokkaista joraajista joista osa oli tullutkin paikalle vain tämän takia. Jortsujen aikana myös jäsenemme Tapio Piironen arvuutti huuliharpullaan erästä kipaletta. Bändi piti jengin lattialla valomerkkiin iltakymmeneen saakka ja kliffaa oli.

Marjut Klinga