Gamla vuosi jää taakse

Kohta suljetaan vuosi 2014 joka meikälikalle merkitsi suurta elämänmuutosta. Maakuntia kiertävästä myyntitykistä tuli konttorirotta keskelle kivikaupunkia. Entiset duunikaverit ovat käyneet moikkaamassa ja sääli näkyy heidän katseessaan ja kuuluu jos ei suoraan niin ainakin rivien välistä. ”Täällä se nyt istuu yksin ja pyörittelee peukaloitaan”

Kuinka väärässä he voivatkaan olla!! Slangibyroo ja etenkin slangilaiset ovat yllättäneet iloisesti työmäärällä ja aktiivisella kiinnostuksellaan kaikkeen  tähän stadiin ja etenkin sen kieleen liittyvään.

Syksyn aikana olen päässyt mielestäni hyvin sisään tämän jengin toiveisiin ja myös niitä toteuttamaan. Vuoden aikana on jo pelkästään tsyrkkatapahtumissa käynyt reippaasti yli 2000 ihmistä kuulemassa slangin kieltä. Tsyrkkajutskien lisäksi jengi on ollut kiinnostunut oman alueen historiasta liittyen etenkin ns. suljettuihin sotilassaariin.

Syksy oli oivallinen sisäänajovaihe jotta ensi vuonna vietettävän 20v juhlavuoden kuvioista saadaan kaikki irti ilman sen suurempaa kaaosta. Parhaillaan suunnitellaan perinnepäiviä eri puolille stadia, pohditaan uusia toimintamuotoja kuten juoksukilpailuja tai sulkapallomatseja, etsitään bändejä Kaisiksen jortsuihin ja mikä tärkeintä valmistellaan juhlaristeilyä syyskuulle.

Jotta vuodesta tulee mahdollisimman paljon juuri teidän stadilaisten näköinen antakaa ihmeessä vinkkejä mitä tai ketä haluaisitte kuulla/nähdä vuoden aikana.

Helmikuun Tsilari julistaa myös uuden runoskaban alkavaksi eli nyt jo kaikki hiomaan runosuonta.

Tahdon kiittää kaikkia slangilaisia joihin olen syksyn aikana eri paikoissa törmännyt. Olette aivan mahtavaa jengiä ja on ilo tehdä kanssanne parempaa stadia!!

Marjut Klinga/toiminnanjohtaja