Jäsenkirje 1.9.2021

Toimistonhoitajaksi Tarja Valli – päivystys ti & to 14–17

Stadin Slangi ry:n toimistonhoitajaks pestattiin 1.9. alkaen Tarja Valli, ku on käytännössä hoitanut tehtävää keväästä asti. Päivystykset byroolla Hämeentie 67 jatkuu tiistaisin ja torstaisin klo 14–17. Tarja vastailee jatkossa myös slangijengin puhelimeen ja meileihin. Tervetuloa remmiin, Tarja!

Koronarajoitukset jatkuvat syyskuussa – mut redut toteutuu

Slangiyhdistyksen syyskuun proggiksesta keskustakirjasto Oodiin jo sovittuu slangiriehaa on jouduttu siirtämään syksymmälle. Sen sijaan Seppo Palmisen vetämät Isosaaren ja Mäntän redut toteutetaan turvallisuusmääräysten mukasesti. Lokakuun proggiksesta bamlataan seuraavas brevaris.

Slangiakatemiaan mahtuu messiin – meilaa Virvelle

Slangijengi on kasaamas tiimii nimeltä Slangiakatemia. Siel jubataan, mitä kniigoi slangiks ja slangist on pukattu ja funtsitaan uusii alotteit miten tota slangiperinnettä ja sen tutkimusta vois edistää. Eka möötti ma 6.9. klo 17. Jos sua alko kiinnostaa, ni stikkaa meili Virve K:lle virve.kuutar@gmail.com

Muuta Stadi-proggista keskiviikkosin

Jos sulla tulee keskiviikkoiltasin aika pitkäks, niin täs ois pari mahkuu.

Työväenopistos alkaa 15.9. Virve K:n vetämä kurssi ”Skrivaa ja bamlaa slangia”. Ne kokoontuu Työvikses aina keskiviikkosin klo 16.45–18.15. Kurssi bungaa 28 egee. Tsiigaa ilmonet.fi tai Skrivaa ja bamlaa slangia ilmonet.fi/course/H215470) tai skulaa Työvikseen 09 310 88610.

Kallion kulttuuriverkosto järkkää vapaita yleisöluentoi teemalla ”Kallion sydämessä”. Nää kulttuuri-illat järkätään joka toinen keskiviikko klo 18–19.30 Tila 28:ssa osotteessa Siltasaarenkatu 28. Ja hei, eka möötti on jo 1.9. ja aiheena 1940–70-luvun Kallio!!! Pluggaa lisää sivuilta kallionkulttuuriverkosto.fi.