Juhlavuosi päättyi

Juhlavuosi 2015 päättyi snygeimpiin

Vuosi 2015 on juhlittu upeasti mutta jos mahdollista vuoden kohokohta koettiin vasta nyt ihan joulun alla. Tänään Paavalin tsyrkkaan oli kokoontunut slangia ja Stadia diggaavia esiintyjiä puolen tusinaa. Myös ex-presidentti Tarja Halonen puolisoineen oli mestoilla kuten myös entinen kaupunginjohtaja Eva-Riitta Siitonen ja kansanedustaja Pertti Salolainen. Eli tärkeitä friiduja ja kundeja mutta mikä tärkeintä paikalle oli suunnannut yli tuhat stadilaista ja osa jouduttiin jättämään ulkopuolellekin.

Tsyrkassa kuultiin slangilla joulu-evankeliumi Siitosen Eva-Riitan esittämänä ja hänen puolisonsa Fredinä tutuksi tullut Matti Siitonen tulkitsi upeasti Valkean joulun. Papisto yhdessä kuoron johtajamme kanssa viihdytti meitä mahtavalla Tiernapojat esityksellä. Lisäksi kuultiin useinkin mukana ollutta Maria Hännistä joka esitti oman biisinsä Joulu-blues ja tutun Jouluyö,juhlayön yhdessä Salolaisen Pertin kanssa. Monelle uusi tuttavuus oli myös Raider Gern joka esitti kaksi laulua upeasti kaikuvalla äänellään.

Mutta mikä tärkeintä näiden kaikkien upeiden vierailevien tähtien lisäksi saimme nauttia oman slangikuoromme esityksestä sekä tsyrkkajengi pääsi itsekin ääneen ja silloin vasta fiilis kattoon nousikin. Loppulaulu Maa on niin kaunis kosketti varmasti jokaisen sydäntä.

 Stoorin skrivas Marjut Klinga