Syyskokous

12219318_10206563738110036_3699819061961968565_n
KUVASSA VUODEN 2016 ALUSTA TOIMIVA HALLITUS.

Henkilöt vasemmalta oikealle: Jaakko Perkiökangas (uusi), Kimmo Karvinen, Kari Varvikko, Riitta Rannikko, Sami Garam, Emma Jäntti ja Toni Vihermäki (uusi). Kuvasta puuttuu Esko Vepsä (uusi).

95 pullaa, 120 kupillista kahvia, toista sataa äänestyslippua ja roppakaupalla puheenvuoroja. Niistä kaikista oli tämän päivän syyskokous koottu. Ja hyvin olikin kasaan kyhätty. Mestaan oli löytänyt tiensä moni ensikertalainenkin ja ilmassa oli lähes urheilujuhlan tunnelma.

Jengi bamlasi keskenään aina kun siihen oli vähänkin mahdollisuutta ja Kaisiksen jengi paistoi lisää pullaa kun väkeä vaan tuli ja tuli. Sisäänkirjautuminen sujui mallikkaasti eikä pahempia ruuhkia päässyt syntymään.

Ilta aloitettiin kuoron esittämillä biiseillä joista toinen oli jo lähes kansallisbiisimme Niin gimis on Stadi ja jengi sjungasi messissä ihan ulkomuistista. Biisien jälkeen eteen asteli bamiksemme Garamin Sami ja hänen vanavedessään Ollibull Anikari. Ohjelmassa seurasi Ollibullin duunaaman karikatyyrin luovutus Garamille. Karikatyyri oli duunattu erääseen näyttelyyn ja siitä otettu foto oli tämän vuoden ekan Tsilarin kansikuvana. Garam kiitti saamastaan lahjasta ja lahjoitti sen edelleen byroon seinälle ikuiseen talteen. Eli meillä on siis nyt jo valmiina nykyisen bamiksen foto kun hän aikanaan nämä duunit lopettaa.

KOKOUKSEN VALINTOJA

Ihan ekaks tietty yhdistyksen bamis avasi kokouksen ja pyysi ehdotuksia kokouksen puhikseksi. Ekaks Töyrään Seppo ehdotti Herlevin Mattia ja sitten Kupiaisen Ritva-Kyllikki ehdotti Tervomaan Raijaa. Tämän jälkeen Masa kohteliaana kundina vetäytyi pois kisasta ja Raija sai nuijan kouraansa. Ja meikälikka sai kunnian tulla skrivaamaan ylös päätöksiä.

Kokous eteni vauhdilla toiminnan ja talouden kautta henkilövalintoihin. Tiedossa oli että haetaan viiteen paikkaan halukkaita gimmoja ja kundeja. Liemolan Lasse tuli ihan eteen lesaamaan listan jossa oli 5 nimeä jotka kaikki saivat kannatusta ja kun ei ollut muita ehdokkaita tulivat nämä henkilöt valittua. Hallituksen ikärakenne nuoreni taas hieman kun uudeksi jäseneksi saatiin Toni Vihermäki 27v.  Lisäksi ihan uusina jäseninä hallitukseen valittiin Jaakko Perkiökangas ja Esko Vepsä. Jo aiemmin messissä olleet Emma Jäntti ja Riitta Rannikko tulivat uudelleen valittua.

SÄÄNTÖJÄ RUKATTIIN

Sääntöihin esitettiin  muutamia uusia kohtia kuten varajäsenten valinta, erottamisen helpottaminen, videokokoukset, kokoukseen osallistumisen tiukentuminen jne. Sääntömuutosesitykset kokonaisuudessaan seuraavassa Tsilarissa

Marjut Klinga