Murreskaba käynnistyy

Yhdistyksen edustaja Esko Vepsä vinnas v.2017 valtakunnallisen murreskaban ja sen johdosta me isännöimme tänä vuonna tätä murreskabaa. Skabaan voi ilmoittautua kuka vaan joka haluaa omalla murteellaan tulla kertomaan oman noin neljä minuuttia kestävän tarinansa. Aihe vapaa. Ja slangi tietty luetaan tässä omaksi murteekseen.

Skaba tullaan käymään 3.8 keskustakirjasto Oodissa. Dumareina tulevat olemaan Esko Vepsä, Pirkko Nuolijärvi ja Heikki Paunonen.

Ilmoittaudu meggeen  15.4 mennessä joko maililla toimisto@stadinslangi.fi tai Stadin Slangi ry. Hämeentie 67 Hki 55. Ilmoitathan nimesi lisäksi yhteystietosi ja jos tulet jostain paikallisyhdistyksestä tai -seurasta niin kerrothan myös sen tiedot.

Ensimmäistä kertaa skaban historiassa järkätään samaan aikaan myös skrivausskaba. Jokainen voi skrivata vapaasta aiheesta tekstin jota ei saa olla ennen julkaistu. Tekstin pituus voi olla 1500-2500 merkkiä ilman välilyöntejä. Skabaan voi osallistua useammalla tekstillä.

Stikkaa tekstit joko maililla toimisto@stadinslangi.fi ja laita viestin otsikoksi ”skaba”.
tai byrooseen Stadin Slangi ry. Hämeentie 67 Hki 55. Muistathan allekirjoittaa tekstin nimimerkillä mutta laita mukaan oikea nimi ja yhteystiedot. Stoorit pitää lähettää byrooseen 15.4. mennessä.

Dumareina toimivat samat henkilöt kuin bamlausskabassakin. Ja voittajat julistetaan 3.8 Oodissa. Tekstejä tullaan mahdollisuuksien mukaan julkaisemaan Tsilarissa ja himasaitilla.