Jäsenhankintaskaba

Meillä on reilut 3000 bungaavaa jäsentä mutta  porukka alkaa olla jo aika gamlaa ja siitäkin syystä on jälleen kerran päätetty käynnistää jäsenhankintaskaba.

Kerro frendille kuinka nastaa touhuu tää stadilaisuuden ja slangin kielen vaaliminen on. Ja tietty mitä kaikkee kliffaa sillä snadilla maksulla saa kuten esmes Tsilari lehden joka ilmestyy jäsenille 6 kertaa vuodessa. 44 sivua täyttä asiaa slangilla ja Stadista.

Jokainen maksavan  jäsenen hankkinut saa 10 euron etukupongin jolla voi bungaa reduja tai hankkii slangibyroosta tai netistä himasaitilta slangituotteita. Ja hankittavien jäsenten määrä ei ole rajattu. Kaikkien maksavia jäseniä hankkineiden kesken arvotaan ulkomaan matkalahjakortti.

Jäsenhankintaskaba on käynnissä 5.6 saakka ja voittaja julkistetaan 12.6 Espan lavalla Helsinki-päivän juhlallisuuksien yhteydessä.

Jäsenhankintalomake löytyy Tsilarista tai himasaitilta www.stadinslangi.fi. Muistathan täyttää myös suosittelijan kohdan jotta osaamme lähettää sinulle saamasi etukupongin.