Paras kansi-skaba

Tsilarin juhlanumeron skabassa pyydettiin pluggaajii äänestämään omaa suosikkiansa Tsilarin parhaaks kanneks siitä asti, ku Tsilari muuttu aikakauslehdeks. Näit kansii on siis vuosilta 2002-2016. Siin on jo monta snygii piirrosta, Stadin maisemaa tai friiduu ja kundii. Ei ihme, että moni vastaajaki skrivas, ettei valinta ollu iisi.Skaban finnas kaks kantta (jotka sai yhtä paljon äänii pluggaajilta) eli kannet4 / 2003 ja 5-6/ 2012. Molemmat on Slangin ikiomien taiteilijoiden duunei ja onki kliffaa julistaa finnaajiks: Eki Mattsson ja Jallu Koski.

Perusteluina suosikkikansilleen pluggaajat skrivas mm.”Ehdoton suosikkini Tsilarin parhaaksi kanneksi on Tsilari 5-6/2012 jeeeh, sillä siinä on hyvä wanha fiilis Hesasta, eli spora, puhelinkiska, sekä wanhat kadunlakaisijan kolisevat roskakärryt!!”

”Paras kansi on mielestäni 4.2003. Siitä tulee mieleen lapsuuden joulut, kun faijan kanssa haettiin kuusi Karhupuistosta. Faija kuoli 2 viikkoa sitten 95 vuotiaana kotona Hesarilla.”

”Ehdotukseni parhaaksi Tsilar- kanneksi: Tsilari 5/2009 Kansi on edelleen ajankohtainen:- Malmin flygarimesta. Mitä sille tapahtuu?- bisse. Pienpanimot ja stydi bisse safkabuiduihin- rööki. Sen ympärillä rundaavat asiat.”

”Mun mielestä se olis 4/2003Itekin födannut just ennen jygeliä. Niin on lahjat jääny väliinpikkukloddina. :-)”

”Ehkä nostalgia-syistä ehdotan: Tsilari 5-6/2012. Siinä näkyvien Puhtaanapitolaitoksen roskakärryjen sekä puhelinkioskin vuoksi. Toivottavasti molempia on museoitu.”

Skabaan vastanneiden kesken arvottiin kolme SlangiBuidun lahjottamaa palkintoa ja ne sendataan seuraaville:

  1. Slangi-ikikalenteri: Esko Helin.
  2. Stadi-maisema: Eija Jerjomin.
  3. Setti slangikortteja: Anja-Leena Ceesay.

Buli kiitti kaikille skabaan osallistuneille!

Virve