Snygeimmät slangibiisit

Snygeimpiä sjungaamassa Vanhassatsyrkassa
Jälleen joulu kolkuttelee dörtseille ja jengi fiilistelee pimeyden keskellä. Kynttilät loistavat ja erilaiset joululaulut kaikuvat lafkoissa ja dösissä.Slangi_tsyrkka_271115
Bulinkin joulun torjuja on sulaa vahaa sitatessaan tsyrkan penkkiin ja kuunnellessaan tutuista joululauluista duunattua slangibiisejä.
Tänä myrskyisenä perjantai-iltana kun tuhannet Stadilaiset viettivät pikkujoulua eri puolilla pimeää Stadia suuntasi slangijengi Vanhaantsyrkkaan. Tarkoituksena oli sitata ja sjungata kimpassa snygeimpiä.
Suuri yllätys monisataiselle tsyrkkajengille oli kun kappalainen Kososen Seppo bamlas alkupuheensa slangilla eikä millään hepposella staililla vaan ihan täyttä asiaa. Oma bamiksemme Garamin Samin stoorit Sepon jälkeen jäivät lähestulkoon tokaks.
Tsyrkkajengi pääs sjungaamaan kauniin Selja Räikkeen jälkeen ja jossain välissä sjungasi myös Aunolan Juha. Slangikuoro oli treenannut moniäänisinä versioina useita tuttuja kliffoja biisejä.
Hengellisen annin kuulimme Stadin friidulta Maarit Niiniluodolta kun hän lesas meille jouluevankeliumin slangilla.
Illan kolehti kerättiin paikallisen seurakunnan diakoniatyöhön. Riveissämme oli 7 uutta vapaaehtoista jotka huolehtivat ovista ja kolehdin keruusta. Bulit tänksit teille kaikille!
Seuraava sjungausmesta on Lapinlahden sairaalassa 5.12 klo 16-18 ja tietty Paavalin tsyrkan snygeimmissä 20.12 klo 15.00
Marjut Klinga