Syysmöötin päätöksii

Slangijengi järkkäs syysmöötin Kinaporis maanantaina 13.11. 23. Sen idishän on aina tsiigaa eteenpäin, niinku bamis Hara Saksala bamlas. Eli hyväksyttiin plänit ja talousarvio ens vuodeks, valkattiin hallitukseen jäsenii, päätettiin, paljonks jäsenien tarttee bungaa. Ennenku kokouksen asioit alettiin käsitellä, onniteltiin uutta Kunniajäsentä Ulla Toivaista, joka bamlas, ett se on jo niin gamla, ettei tsennaa enää niit nuorii, ku nyt on messis.
Kokouksen bamikses valkattiin Hessu Orasmaa, joka on ennenki promeiningil handlannu yhdistyksen kokouksii. Sihteeriks se kutsu yhdistyksen sihteerin Tarja Vallin. Toimintasuunnitelmas on jo perinteisii häppiksii Ässsärykmentin muistopatsaalle, Mutsienpäiväks, slangitreffei, slangitsyrkkii, Stadin Friidun ja Stadin Kundin julkistus Stadi-päivänä.
Jäsenmaksu päätettiin pitää samana eli 35 egee. Lisäks hyväksyttiin kannatusjäsenyydet: lafkoille 300 ja henkilö 100 egee. Talousarvios näkyy kans lahjajäsenyys, mikä on sama ku perusjäsenyys, mut siihen sisältyy sit kans lahjakuori.
Hallituksest ei tarttenu äänestää, ku ehdokkaita oli just sen verran ku sääntöjen mukaan voidaan ottaa. Uudestaan valkattiin Virve Kuutar ja Ranccu Lilius. Uusina messiin tuli Soile Tammisto ja Reijo Lainela. Varajäseneks valkattiin uudestaan Valtteri Hellgren ja uutena valkattin Lasse Solman. Vuoden 2024 jatkaa viel kaksvuotisen kautensa tokan vuoden bamiksena Hara Saksala, jäseninä Outi Havia, Risto Kolanen ja Rampe Kuitunen. Toiminnantarkastajaks valkattiin Hessu Orasmaa ja varalle Matti Herlevi.