Tsilari 20v bileet

Stadin bulein kotiseutuyhdistys järkkäs taas bileet

Viime vuonna näihin aikoihin Stadin Slangi ry täytti 20 vuotta ja vietti juhlavuottaan hulppeasti.

Nyt juhlan kohteena oli vuorossa yhdistyksen oma jäsenlehti Tsilari jota sitäkin on painettu jo 20 vuotta.

Lehteä vuosikymmenten aikana tehneille haluttiin tarjota jotain oikein kliffaa ja sen vuoksi pantiin pöytä koreeksi Kaisiksessa ja jopa hieman sjungattiin ja jorattiinkin.

Vieraiden joukossa oli jopa entinen pressakin; Tarja Halonen, HOK-Elannon dirikoista Ralf Nyberg ja kotiseutuliiton toiminnanjohtaja Riitta Vanhatalo. Tietty messiin olivat saapuneet myös joukko entisiä puhiksia eli Bremer, Liemola, Herlevi ja Saksala. Toimituskuntia edustivat esimerkiksi Pemu Mustonen, Mikko-Olavi Seppälä, Raili Pimiä ja Pirjo Tuohimaa.

Näiden tärkeiden tyyppien lisäksi vielä tärkeämpiä olivat kaikki paikalle saapuneet lehden skrivaajat.

Tilaisuus alkoi hiljaisella hetkellä ensimmäisen päätoimittajan ja puhiksen Voitto Sulanderin poismenon muistolle. Tieto Voden siirtymisestä autuaammille kartsoille saavutti juhlajoukon juuri ennen juhlan alkua.

Juhlapuheita pitivät sekä nykyinen päätoimittaja Kari Varvikko että entinen päätoimittaja Pertti Mustonen. Tervehdyssanat lausui kotiseutuliiton Riitta Vanhatalo ja juhlapuheen piti entinen Stadin Kundi Heikki Paunonen. Musiikista vastasi toinen Stadin kundi Jussi Raittinen.

Pöydissä bamlattiin vilkkaasti ja kaikilla tuntui olevan glaidu meno.

Mistäs keksitään seuraava juhlan aihe??

Marjut Klinga