Viikon aikana tapahtunut

Kohta on alkamassa uusi viikko mutta ennen sitä voidaan laittaa edellinen kiinni kertoen mitä oikein ollaan tehty.

Elokuu päätettiin sieltä mistä se oltiin aloitettukin eli Hakaniemen torilta. Hakiksen halli vietti 100v juhliaan ja meillä oli ilo olla mukana. Uusia jäseniä saimme 16kpl ja muutenkin tuntui että olimme kotisatamassa.

Näistä tunnelmista oli hyvä jatkaa kohti syksyn ensimmäisiä tai kesän viimeisiä jortsuja ravintola Kaisaniemeen. Musiikista vastasi Ludwig group ja hyvin vastasikin. Lattia oli lähes koko ajan täynnä huonosta luistosta huolimatta. Arvat tekivät kauppansa ja Anja Rantamäen tekemät keramiikkatyöt ja Silja Linen risteilyt muine pienempine palkintoineen löysivät uudet omistajat.

Paikalla oli myös nuori jäsenemme Jenni joka on tekemässä gradua slangin kielestä ja keräsi porukkaa vanhaa slangia taitavista stadilaisista. Ja saimmehan me hyvän porukan kasaan mm Inkkari, Töysään Seppo, Ritva-Kyllikki, Tervomaan Raija ja monet muut pääsevät kertomaan miten sanottiin missäkin päin stadia vaikkapa spora.

Viikko päätettiin itäisessä Helsingissä eli Hertsikan kyläjuhlilla. Juhlat koostuivat paljolti kirpputoripöydistä. Ohjelmassa oli koulun oman bändin soitantaa ja Arno Kotron haastattelutuokio. Meidän kannaltamme odotetuin oli Slangikuoron esiintyminen josta tulikin paljon kehuja. Kojulla oli hieman hiljaisempaa ja tuuli teki välillä vapaaehtoisen arjesta mielenkiintoisen haastavaa. Kaikesta huolimatta saimme sielläkin uusia jäseniä kolme sekä muuta myyntiä ihan mukavasti.

Tämän kaltaista toimintamme on tällä hetkellä ja nyt kun syyskokous lähestyy on hyvä hetki kertoa onko tämä tyyli ok vai pitäisikö jotain tehdä toisin?

 

Marjut Klinga